pezhman 0 ارسال شده در آذر 91 دوستان لطفا کمکم کنید وقتی می خوام یک فایل رو آپلود کنم ای خطا رو میاره خیلی ضروریه JFTP::login: Unable to login JFTP::store: Unable to use passive mode هشدار: انتقال فایل انجام نشد! خطا. فایل را نمی توان بارگذاری کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام سطوح دسترسی رو بررسی کنید مخصوصا مسیرهای tmp و logs رو بررسی کنید که قابل نوشتن باشند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون از پاسختون این کار رو هم کردم ولی مشکل همچنان هست - خطا رو دوباره میاره لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + اطلاعات کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام ارسال کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام اطلاعات رو برایتان ارسال کردم با تشکر ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر