zamin 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من میخواستم ماژول جستجو رو همینطوری که در عکس میبینید قرار دهم منظورم اینه که من ابتدا وقتی ماژول رو در اون قسمت کنار هیدر قرار میدم هیچ مشکلی نیست منظورم تصویر اولی می باشد امام وقتی میخوام بیارمش روی منو میره زیرش تصویر دومی ولی خوب به خودم گفتم منو رو کوچیک میکنم این کارم کردم ولی دیدم دیگه ماژوله از کار میفته یعنی کار نمیکنه تصویر سومی البته میتونید خودتون مستقیم نگاه کنید؟ اینم ادرس سایت http://aseman66.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 ببینید دوست عزیز، برای اینکه بیاد روی منوتون، باید از خاصیت z-index استفاده کنید تا بیاد روی منو یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zamin 0 ارسال شده در آذر 91 سلام منظورتان اینه که در قسمت کداش بنویسم z-index ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zamin 0 ارسال شده در آذر 91 تو قسمت کداش نوشتم z-index:10 ولی تاثیری نداشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام متوجه مشکل شما نشدم! شما قصد این دارید که در انتهای منو کادر سرچ قرار بدید؟ یا..؟ مشکلتون رو کمی واضخ تر بیان کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zamin 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right] با سلام متوجه مشکل شما نشدم! شما قصد این دارید که در انتهای منو کادر سرچ قرار بدید؟ یا..؟ مشکلتون رو کمی واضخ تر بیان کنید موفق باشید بله من منظورم همینهمن این کارو با تنظیم کداش انجام دادم ولی رفت به زیر بک گراند منو با این وجود گرفتم بک گراندشو برداشتم یا اینکه کوچکترش کردم ولی با این کار دیگه ماژول سیرچ کار نمیکرد کلا غیر فعال بود فقط یک تصویر بود؟ حالا متوجه منظورم شدین؟ چطوری فعال باشه یا اینکه بیاد بالای منو در قسمت اخر الان به وب من نگاه بندازین http://aseman66.com/ همین قسمت ولی روی منو باشه... [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام در خط 1244 مسیر templates/pears/css/template.css کد زیر قرار دارد #ja-mainnav { background: url("../images/menu-bg.png") repeat scroll left top transparent; border-radius: 10px 10px 10px 10px; margin: 7px auto auto; min-height: 43px; position: relative; width: 980px; z-index: 11; } در کد بالا مقدار z-index را به 0 تغییر دهید در خط 133 مسیر templates/pears/css/template_rtl.css کد زیر قرار دارد #ja-search { background-position: right center; left: 15px; padding-left: 0; padding-right: 20px; right: auto; } خط زیر را به کد بالا اضافه کنید margin: 47px 0 0 0; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zamin 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز راهنمایتون عالی بود و مسمر ثمر و درست شد منوم ولی این روش مال زمانیه که برای بخش های منو، زیر منو نداشته باشی حالا که من زیر منو درست کردم میره پشت بکگراند پایینی؟ حالا برای رفع این مشکل چکار کنم؟ http://aseman66.com/ میتونید خودتان نگاه کنید زیر منو برای بخش دانلود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zamin 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من همچنان منتظر پاسخم؟ ممنونتان میشم اگر مرو راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام تو اون کد اول که گفنه بودم مقدار z-index را به 0 تغییر بدید حالا همون 0 را به 1 تغییر بدید مشکل حل خواهد شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر