alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 با سلام و احترام[/align][align=right]دوستان برای جوملای 2.5 من هیچ ماژول آمار بازدیدکنندگان عالی پیدا نکردم حداقل در مقایسه با آنچه در جوملا 1.5 هست لطفا دوستان معرفی بفرمایند با سلام و احترام[/align][align=right] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خب دوست عزیز بستگی داره شما امکانات خاصی مد نظرتون باشه یا خیر بهرحال ماژول vcnt هست که میتونید استفاده کنید همچنین ماژول jvcounter یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام شما افزونه فارسی که شامل یک کامپوننت و یک ماژول برای جوملا 2.5 هست رو هم امتحان کردید؟ اینم پر امکانات ترین افزونه امارگیر جوملا کامپوننت j4age تو اینترنت نسخه فارسیش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 اینو امتحان کردم نه در لوکال بلکه در سرور اما از مرحله بعدی جلوتر نمی رفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 شما ماژول افزونه رو فعال و در یک موقعیت قالب منتشر کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 بله ولی در یک موقعیت مجازی مثلا left-1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام منظور از موقعیت مجازی چیست؟ در موقعیت left منتشر کردید چه مشکلی پیش اومده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 سلام جناب میری تو توضیحات افزونه گفته بودند تو یه موقعیت که در قالب موجود نیست منتشرش کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام بنده دلیلی برای اینکه در موقعیتی منتشر بشه که مجازی باشه نمی بینم مگر اینکه نویسنده برای مشکل کسی یا دلیل خاصی داشته بوده اگر حاضر به نمایش آمار سایت به کاربران هستید در یک موقعیت منتشر و فعالش کنید بدرود _________________________________________ بنده از شما طلب عذرخواهی میکنم حواسم نبود درست است این کامپوننت یک ماژول و یک پلاگین برای فعال سازی کامپوننت وجود دارد همان طور که گفته شد ماژول را در موقعیتی مجازی تنظیم و فعال کنید پلاگین هم فعال کنید عملیات نصب هم در کامپوننت انجام دهید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز در موقعیت واقعی و عمومی قرارش دادم ولی در صفحه کاربری مشاهده نمی شود. اما مشکل اینجاست که در قسمت کامپوننت ، پس از کلیک بر روی کلید بعدی جهت نصب پایگاه ، هیچ تغییری بوجود نمی آید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز در موقعیت واقعی و عمومی قرارش دادم ولی در صفحه کاربری مشاهده نمی شود. اما مشکل اینجاست که در قسمت کامپوننت ، پس از کلیک بر روی کلید بعدی جهت نصب پایگاه ، هیچ تغییری بوجود نمی آید کامپوننت و تمام الحاقی که به ان مربوط است حذف کنید سری به دیتابیس بزنید تا جدولی از آن نماند اگر بود ان را هم حذف کنید بعد دوباره نصب و انجام دهید ماژول و پلاگین فعال کننده هم ابتدا فعال کنید بعد اقدام به نصب کامپوننت کنید در ضمن این ماژول و پلاگین فقط جهات فعال کردن کامپوننت و دادن آمار به کامپوننت است نه چیز دیگر ماژول های دیگری از همین کامپوننت وجود دارند که برای نمایش اطلاعات است بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 من طبق فرمایش جنابعالی انجام دادم و در جداول دیتا بیس چیزی که با j4age یا مشابه آن شروع شود وجود نداشت اما باز هم همانطور است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام بنده این افزونه را به شما پیشنهاد نمیکنم چندی پیش خود جوملا اصلی در سایت معرفی افزونه (extensions.joomla.org) این افزونه را غیر فعال معرفی کرده بود شاید الان اینطور نباشه دلیلش هم همینه که شما دارید می بینید احتمال داره با هاست مشکل داشته باشه چون PHP 4.x , MySQL 3.x نیاز داره من به شما celtawebtraffic را معرفی میکنم که فارسی شده اش را خود جومینا بیرون داده شاید تا حد j4age نرسه ولی تا اندازه خودش خیلی خوبه ضمنا j4age حجم هاست و سرعت سایت رو پایین میاره این به مرور زمانه براتون مشخص میشه انتخاب با شماست موفق باشید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 امکان داره لینکشو لطف کنید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 http://www.joomina.ir/20120518529/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-2.html?highlight=YToxOntpOjA7czoxNDoi2KLZhdin2LHar9uM2LEiO30= بدرود و در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوستان این ماژول تنها یک آی پی را اگر چند روز هم مراجعه کنی ، تنها یک بازدید حساب میکند و خلاصه سایت من از دیشب تا حالا 5 بازدید دارد که آنهم خودم روی 5 سیستم مختلف وارد شده ام و اگر 20 مطلب را باز کنم روی کامپیوتری که دیشب با آن وارد شده ام ورودهای امروز مرا محاسبه نمی کند و تنها همان یک مورد دیشب را منظور میکند نمیدانم کجای تنظیمات را اشتباه رفته ام با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام در تنظیمات یک گزینه دارد که دقیقا یادم نمیاد اسمش چی بود ولی می تونید ثانیه رو صفر کنید تا هر بار که سایت رفرش شود یک تیک بندازد اگر موفق نشدید دسترسی بدید انجام میدم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در دی 91 با سلام دوستان من با این ماژول مشکل دارم . بطور نمونه الان حاضرین در سایت را 9 مهمان و 1 عضو نشان میدهد اما تعداد بازدید کننده امروز را 1 نفر نشان میدهد و خلاصه فکر میکنم فقط حضور خودم را میشمارد. ماژولی که در جوملا1.5 برای این کار بود خیلی عالی و خوب بود . فکر میکنم آن ماژول تنها برای جوملا1.5 باشد. در هر صورت در این مورد راهنمایی بفرمایید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام در تنظیماتش یک گزینه داره که فکر کنم بر اساس ثانیه یا دقیقه بود که میزان زمانی که برای یک آی پی باید یک بازدید کننده جدید بشماره رو تعیین میکرد وقتی صفرش کنید دیگه با هر رفرش صفحه یک تیک بر تعداد بازدید میندازه در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در دی 91 با سلام جناب میری همانطور که عرض کردم حاضرین در سایت را 9 مهمان و 1 عضو اعلام میکند اما آمار امروز را تنها 1 نفر اعلام میکند یعنی اگر بنا را بر این بگذاریم که امشب که 20 ساعت از روز گذشته است تنها خودم وارد سایت شده باشم داستان آن 9 نفر مهمان چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام احتمال داره روبات های موتورهای جستجو گر باشه بعضی مواقع هم سیستم اشتباه میکنه یعنی هر بار که رفرش کنید یکی به افراد انلاین اضافه میکنه برای خودم چندین بار شده که دلیلش هم نمیدونم به هر حال اگر شک دارید می تونید از چند سیستم امار استفاده کنید تا نتیجه کلی برسید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در دی 91 دوست گرامی ، همانطور که حضورتان عرض کردم ماژول آمار بازدید جوملا 1.5 بسیار توانا و بی عیب بود آیا مشابه آن برای 2.5 وجود ندارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام کدوم ماژول منظورتون هست؟ اسم اصلی یا لینک بدید بنده تا اینجا برای مشکلات ceteweb traffic توضیح دادم!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر