dr.mj 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام دوستان[/align][align=right]: من 1 ماژول اسلایدر میخوام مثل عکس زیر [/align][align=right] در حال حاضر با ماژول [/align][align=right] News Show Pro GK4 [/align] کار میکنیم که مشکلاتی از جمله عدم اسکرول در فایر فکس رو دار [align=right]از چه ماژولی میتونم استفاده کنم که مستقیم به هسته اصلی جوملا متصل بشه [/align] +امکان گرد کردن عکس رو بده ممنون [align=right] [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesooom 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام دوستان[/align][align=right]: من 1 ماژول اسلایدر میخوام مثل عکس زیر [/align][align=right] در حال حاضر با ماژول [/align][align=right] News Show Pro GK4 [/align] کار میکنیم که مشکلاتی از جمله عدم اسکرول در فایر فکس رو دار [align=right]از چه ماژولی میتونم استفاده کنم که مستقیم به هسته اصلی جوملا متصل بشه [/align] +امکان گرد کردن عکس رو بده ممنون فکر میکنم با widgetkit کارت بشه، البته با یه کم دستکاری. http://www.yootheme.com/widgetkit/examples/slideset نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dr.mj 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون بابت راهنمایی قبلاً از widgetkit استفاده کردیم اما گزینه ای که اسلایدر رو به گروه متصل کنه پیدا نکردیم گزینه ی مربوطه کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر