karimzadeh 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام آیا افزونه ای برای جوملا داریم که بتونه چند تا بنر با سایز کوچیک رو نمایش بده و بعد از زمان معینی به جای این چند بنر کوچیک یک بنر بزرگ نمایش بده [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام آیا افزونه ای برای جوملا داریم که بتونه چند تا بنر با سایز کوچیک رو نمایش بده و بعد از زمان معینی به جای این چند بنر کوچیک یک بنر بزرگ نمایش بده [/align] سلام خدمت شما دوست ګرامی اګر تعداد بنر های شما محدود هست اش می تونید از سیستم ماژول خود جوملا استفاده کنید هر ماژول مدت زمان انتشار داره می تونید ست کنید تا در زمان معین نمایش داده باشه یا در زمان معینی نمایش ان به پایان برسه می تونید از افزونه بنر خود جوملا هم استفاده کنید اګر اشتباه متوجه شدم توضیح بدید تا دوستان دقیق تر راهنمایی کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karimzadeh 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]با سلام آقای حاجی پور ممنونم از راهنماییتون ولی من منظورتون از سیستم ماژول خود جوملا متوجه نشدم اگه امکانش هست راهنمایی کنید بعد اینکه افزونه بنر خود جوملا نیاز منو رفع نمی کنه قالب من 6قسمت کوچیک برای نمایش بنر داره و می خوام تو هر کدوم از این 6 قسمت بنرهای مختلفی نمایش داده بشه یعنی هر قسمت شامل چند بنر میشه که به ترتیب نمایش میده ولی بعد از مدت زمان معینی به جای این 6 قسمت کوچیک یک بنر بزرگ نمایش داده بشه [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام منظور آقا وحید همون کامپوننت بنر پیشفرض خود جوملاست که دقیقا" همین موردی رو که میخواهید توان انجامش رو داره شما در قسمت کامپوننت ، بنرهاتون رو تعریف کنید و سپس توسط ماژول بنر تو هر کدوم از موقعیتهاتون بنر را نمایش دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر