hosein_yas 0 ارسال شده در آذر 91 سلام و خسته نباشید خدمت همهی عزیزان میخاستم بدونم چرا فایل منجر هاست رایگان باز نمیشه ممنون میشم اگه جوابمو بدی (عاشقتم هم وطن) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقیقا مشکل اش چیست؟ این تاپیک رو هم ببینید: http://forum.joomina.ir/thread-18283.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosein_yas 0 ارسال شده در آذر 91 نه داداش مشکل من اینه که فایل منیجر باز نمیشه که فایلمو اپلو کنم وقتی رو فایل منیجر کلیلک میکنم با این صفحه رو به رو میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به پشتیبانی هاست اتون گزارش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز توقع نداشته باشید هاست های رایگان اون چیزی باشند که شما توقع دارید! بهتره از یک هاستینگ خوب و یا لوکال استفاده کنید برای طراحیتون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosein_yas 0 ارسال شده در آذر 91 دمت گرم داداش اخه قبلا این مشکلو نداشت علی یارت یا علی مرد حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر