aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 خسته نباشید خدمت همه در قسمت بالا هم هدر داره و هم لگو من می خوام که لوگو و پزیشن رو حذف و اون جا رو هم بدم به هدر و هدر رو تا آخر صفحه بکشم لطفا دوستان کمک کنند اینم لینک دمو و دانلود قالب لطفا فایها رو نگاهی بندازین و بفرمایید دقیقا کجا رو دستکاری کنم قبلا تشکر دموی قالب دانلود قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز باید قالبتون رو ویرایش کنید! انجمن رفع اشکال یعنی شما کار رو شروع کنید و اگر مشکلی داشتید راهنمایی بجویید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 سلام آقای حمزه زاده من شروع کردم خواستم همین کاری که گفتم بکنم نتونستم بخاطر همین لینک قالب رو گذاشتم که کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خب دوست عزیزم کسی که بیکار باشه فقط میاد یک قالب رو دانلود میکنه در جوملا نصب میکنه تغییر میده تا بتونه راهنماییتون کنه!!! پس توقع نداشته باشید تا مشکلتون رو مطرح میکنید دوستان سریعا پاسخگو باشند! شما میتونید در فایل template.css خط 1202 با اضافه کردن display:none; به بخش اسکریپت قبل از {، لوگو رو مخفی کنید همچنین در خط 819 با افزودن همین کد JoomlaDemo رو مخفی کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 خیلی ممنون آقای حمزه زاده اون تایپک قبلی که الان زده بودید فهمیدم منظورتون منم ، خجالت کشیدم جواب بدم دیگه شما به بزرگواریتون ؛ تازه واردها رو ببخشید همچنین زحمتهاتون رو :blush::blush: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 نه برادررررررررررررررررر... اصلا منظورم شما نبودید این مشکلی هست که چندین وقته انجمن رو پوشش داده! اگر منظورم به شما بود هیچوقت جوابتون رو نمیدادم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون لگو حذف حال چطور هیدر رو بکشم تا آخر صفحه رو بگیره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 در همون فایل خط 784 کد رو به کد زیر تغییر بده: div.ict-headerobject { display: block; position: absolute; top: 6px; width: 100%; height: 225px; background-image: none; } یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر