sky2 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام دوستان من یک مشکل با منو ها دارم اینکه وقتی روی هر منو کلیک می کنم کاملا بهم ریخته و بدون قالب باز می شه و روی بعضی از منو ها خطای 404 را میده البته یک تاپیک شبیه این و تو انجمن دیدم اما مشکل کمی باهاش متفاوته .سایت من تا 2 روز پیش بدون هیچ مشکلی کار می کر د اما امروز مشکل داره راستی راههای توی تاپیک قبل رو چک کردم مشکل از اونا نیست ممنون می شم کمک کنید [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 کاش آدرس سایت رو قرار میدادید تا بشه دید و نظر داد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sky2 0 ارسال شده در آذر 91 کاش آدرس سایت رو قرار میدادید تا بشه دید و نظر داد یا علی [align=right]آدرس سایت : www.rkh.ir [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sky2 0 ارسال شده در آذر 91 منظورتون از طریق فایل های css است ؟ اما من تغییراتی ایجاد نکردم که بخواهد این طور به هم بریزه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 ببینید دوست عزیزم، مثلا شما درباره ما رو که کلیک میکنید، آدرس سایتتون به این شکل درمیاد: http://www.rkh.ir/index.php/index.php خب 2 تا Index.php؟ احتمالا آدر دهیتون اشتباهه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sky2 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون ازراهنمایی تون حرف تون درسته . و برای تایید حرفتون حتی روی بعضی لینک ها آدرس به صورت زیر در می آید(منظورم تاریخ بعد از / است که به جای نام کامپوننت آمده) اما یک سوال از کجا می شه حلش کرد ؟با هاش خیلی کلنجار رفتم نشده و بدتر اینکه بعد از 2 روز که وارد سایت شدم این مشکل ایجاد شده یعنی عملا تغییراتی رو سایت ایجاد نکردم و آخرین بار فکر می کنم مشکلی نداشت! http://rkh.ir/index.php/1389-10-23-06-39-59 1-2 روز هاستم قطع بود ممکنه مشکل از تغییراتی باشه که مدیر هاست ایجاد کرده ؟(البته این فقط 1 فرضیه است !) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 تاریخ انتهای آدرستون که نام مستعاریست که برای گزینه منو قرار گرفته، میتونید گزینه منو رو باز کنید و نام مستار رو تغییر بدید ممکنه مشکل از هاستتون هم باشه با پشتیبان هاستتون در ارتباط باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر