mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان عزیز خسته نباشید من واقعا شرمنده هستم که مزاحم میشم من می خوام که برای مطالبم آیکن pdf نمایش داده بشه با اینکه من برای مطلب نمایش pdf رو فعال کردم و تو پارامترهای مطالب هم فعال هستش بازم نمایش داده نمیشه اما مثلا تاریخ و چیزای دیگه نمایش داده میشه البته آیکن پرینت هم نمایش داده نمیشه واقعا مشکل از کجاست؟ در ضمن من خیلی تو این زمینه تحقیق کردم و در آخر مجبور به زدن پست شدم ممکنه از طراحی قالب باشه؟ آخه این اولین تجربه من تو طراحی قالب جوملا هستش میشه لطف کنید و کمکم کنید؟ شاید چیزی رو کم گذاشته باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید ببینید تفاوتی داره یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام دقیقا با تغییر قالب نمایش داد اما دوست عزیز آقا مصطفی من می خوام طوری باشه که وقتی روی آیکون پی دی اف کلیک کردم یک فایل پی دی اف باز بشه که محتواش محتوای مطلب باشه چطوری می تونم این کارو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام خب می تونید از افزونه های مخصوص اینکار استفاده کنید در جوملای جهانی جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آذر 91 سلام خب می تونید از افزونه های مخصوص اینکار استفاده کنید در جوملای جهانی جستجو کنید [align=right]بنده قبلا گشتم اکثرا به صورت ماژول هستند نه پلاگین [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 ممنون از پاسختون دنبال افزونه هم گشتم چیزی پیدا نکردم نمی دونم چی باید سرچ کنم میشه راهنماییم کنید؟ یا بهم لینک بیدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما افزونه فوکا pdf افزونه خوبی هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 خیلی ممنون آقای مؤذنی من دانلود کردم و نصب کردم فقط چطوری باید ازش استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 کار خاصی ندارید پلاگینش را فعال می کنید تمام تنظیماتش در پلاگینش هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 مرسی ممنون پلاگین رو هم نصب کردم فعال هم کردم اما الان چی کار باید بکنم؟ میشه راهنماییم کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 با تنظیم پلاگین و فعال کردن کاری دیگه ندارید تنظیمات پلاگین هم در کامپوننت هم هست که می تونید اسم را در PDF Name و نوع باز شدن را در PDF Destination مشخص و ذخیره کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 من همه این کار هارو انجام دادم فعال هم هست اما هیچ چیزی نمایش داده نمیشه میشه بگید مشکل از چیه؟ دیگه بخدا دارم دیوونه میشم میخواید دسترسی بدم خودتون هم چک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان آقای موذنی تست کردن و با تغییر قالب فهمیدن که مشکل از قالب من هستش راستش من قالب رو خودم طراحی کردم و بسیار هم ساده هستش و اولین تجربه طراحی قالب هستش برای من میشه لطف کنید و قالب رو ببینید؟ و ببنید که مشکل قالب من با کجاست؟ چون که خود آی کون پی دی اف خود جوملا رو هم نشون نمیده من قالب رو ضمیمه کردم لطفا کمکم کنید ممنونم این هم از لینک برای دانلود: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13551626401.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان خودمم یقین حاصل کردم که مشکل از قالبم هستش چون وقتی که تو سورس صفحه نمایش داده شده میریم لینک به پی دی اف هستش و حتی کد عکس آیکون پی دی اف هم هست اما نمی دونم چرا نمایش داده نمیشه واقعا گیر کردم لطفا کمکم کنید یعنی کجای کارم اشکال داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز آدرس سایت رو بذارید اطلاعات هاست + پنل جوملاتون رو هم برام پیام خصوصی بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما این کد ها را از فایل joomla.css در خط 376 حذف کنید تا درست بشه td .buttonheading { display:none } .buttonheading img { display:none } .buttonheading {display:none} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 خدا خیرت بده علی آقا مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان فقط یک سوال دیگه داشتم و اون هم اینکه چطوری میتونم فونت هارو درست کنم؟ الان پی دی اف میسازه اما مثلا با ی مشکل داره این پی دی افی که گذاشتم رو ببینید لطفا http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13552422961.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر