omid_red_19 3 ارسال شده در آذر 91 سلام خدمت اساتید گرامی چند روز پیش داشتم قالب رو یکم ویرایش میکردم یهو قالبم بهم ریخت مثلا موقعیت چپ من رفته پایین زیر مجموعه صفحه اصلی جالب ایجا بود هر قالب دیگه ای رو هم نصب کردم باز همینجوری بود همینم چند بار حذف کردم دوباره نصب کردم اما نشد www.ihma.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام دو مورد زیر رو بررسی کنید: 1-ابتدا تمامی مطالب رو از حالت انتشار خارج کنید.به طوری که هیچ مطلبی در صفحه نباشه اگر این کار رو کردید و مشکل شما رفع گردید این مشکل به احتمال 99% از مطالب کپی شذه از سایت ها و یا ورد هست برای وارد کردن مطالب ابتدا مطالب رو وارد نوت پد کرده و از نوت پد به ویرایشگر جوملا بیارید 2-جمع موقعیت چپ +وسط+راست از اندازه اصلی بیشتر شده باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در آذر 91 آقای آمره ای وقتی همرو غیر فعال کردم چند تاش غیر فعال نشد ولی قالب درست ولی تا دوباره فعال کردم برگشت به حالت قبل باید تک تک همرو بیارم توی نوت پد مجدد وارد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 ببنید بعد از وارد کردن کدوم مطلب این مشکل براتون پیش امده،اون مطلب رو کلا ویرایش کنید محتویات رو کات کنید و داخل نوت پد بریزید و از نوت پد داخل جوملا موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر