hraeissi 1 ارسال شده در آذر 91 سلام من برای شرکتمون به کامپوننتی نیاز دارم که بتونم بوسیله اون پروژه های شرکت را نمایش دهم که شامل اطلاعات پروژه و ممکن است که تصویر هم داشه باشه . من در حال حاضر از k2 استفاده کردم ولی چون فارسی نشده مشکل دارم و برام کاربرد نداره دوستان پیشنهادی دارن برام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 فارسی نشده؟ بنده هم اکنون از k2 در سایتم به همین منظور استفاده میکنم و مشکلی هم نداره www.rtgroup.ir یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hraeissi 1 ارسال شده در آذر 91 من K2 فارسی رو نصب کردم ولی مثل مال شما نیست عنوان ها خیلی بزرگن فونت مال شما خیلی قشنگه اطلاعات بیشتر را می خوام مثل شما به مشخصات تبدیل کنم اطلاعات بیشتر چپ چینه و در نهایت بالای عنوان ها تبلیغ هستش که نمی دونم چطوری از بین ببرمش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 درسته دوست عزیزم بنده هم روی فونت ها کار کردم، هم قسمت مشخصات رو تغییر نام و همچنین راستچین کردم... در کل سفارشی سازی شده، بالاخره کار نشد نداره عزیز دل برادر یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام تمام مواردی که ذکر کردید باید کدهای css افزونه رو تغیر داد.در برخی از موارد هم میتونید داخل css قالب این کار رو انجام بدید.اما اصولی اون تغیر در داخل خود افزونه هست. برای تغیر عناوین و نوشته ها هم باید در فایل زبان افزونه دنبال کلمه مورد نظر بگردید و به کلمه دلخواه تغیر بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hraeissi 1 ارسال شده در آذر 91 ممنون همه رو درست کردم فقط موردی که مونده اینه که من در css بطور مثال تغییر راست چین و چپ چین را دادم که برای زبان فارسی خوبه ولی در بخش اینگلیسی سایت هم از همان استفاده می کند که به نظرم باید یه کپی از css بگیرم برای یکی از زبانها و تغییر نام بدم و سپس بگم برای زبان مربوطه از css فوق استفاده کنه اگر درسته لطفاً دوستان مطلع کمک کنند که من کجا باید تغییرات را اعمال کنم تا هدایت به سمت فایل css مربوطه صورت بگیرد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 بله دوست عزیز دقیقا مثل 2 زبانه کردن قالب سایت که آموزشش در انجمن موجود هست و نیاز به جستجو داره، باید افزونه رو دوزبانه کنید، یعنی فارسی از css مخصوص خود و انگلیسی از css مختص خود استفاده کند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hraeissi 1 ارسال شده در آذر 91 دست شما درد نکنه ولی به نظرتون شما که منو همش به سمت جستجو هدایت می کنید بهتر نبود منو یک راست می بردید سر اصل مطلب و راهنمایی می کردید و یا لینک آموزشو می دادید بازم از پاسخ شما ممنون من فارسی سازی قالب رو خواندم ولی متاسفانه چیزی که دستگیرم شده اینه که باید css را تغییر بدم ولی من الان مشکلم هدایت به 2 css متلف است که با تغییر زبان هدایت شود که در این خصوص چیزی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 فارسی سازی خیر دوست گلم! دو زبانه سازی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hraeissi 1 ارسال شده در آذر 91 لینک بدید لطفاً این لینک رو مشاهده کنید آیا منظور شما همین است http://forum.joomina.ir/thread-15625.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر