vis2010 0 ارسال شده در آذر 89 سلام من چطور می تونم zend optimizer را در لوکال xampp نصب کنم؟ کسی هست یکم توضیح بده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز بعد از اینکه برنامه zend رو دانلود کردید در حین نصب از شما مسیر نصب رو می خواد که شما باید مسیر فایل php.ini رو در لوکال سروری که نصب کردید بدهید. به عنوان مثال: c:\xampp\php\php.ini بعد شما باید ورژن آپاچی رو تعیین کنید که بستگی به ورژن xampp شما داره... بعد از تعیین ورژن آپاچی در ادامه باید مسیر root رو وارد کنید. به عنوان مثال: c:\xampp\htdocs بعد از نصب برنامه هم باید php.ini رو ویرایش کنید بصورت زیر درون محتویات این فایل کد زیر رو پیدا کنید: zend_optimizer.enable_loader= 0 تغییرش دهید به zend_optimizer.enable_loader= 1 فایل رو ذخیره کنید و xmapp رو اجرا کنید و ... در ضمن برنامه appserv هم هست که تا اونجایی که اطلاع دارم این قابلیت بصورت پیشفرض درش قرار داره... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در فروردین 90 سلام آقای فرحزادیان عزیز من xampp نسخه 1.7.4 را نصب کردم موقع نصبxamp اگر آپاچیhایکس 2 رو انتخاب کنم در مرحله آخر به پوشه روت گیر میده و اگر otherرو انتخاب کنم نصب میشه ولی کار نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید مراحل را یکی یکی به ترتیب رفتم اما این کد ها در فایل php.ini نیست zend_optimizer.enable_loader= 0 zend_optimizer.enable_loader= 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام نسخه xampp رو کامل دانلود و نصب کردید؟ zend رو هم نصب کردید یا خیر!؟ توجه داشته باشید که اول xampp رو نصب کنید و بعد zend رو و بپردازید به نکاتی که در پست بالا عرض کردم... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر