aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 سلام یه سوال داشتم آیا این قالبی که روی نسخه 2.5.8 گذاشتن همین قالب پیش فرض جومینا است اگر نه چطور می تونم مثل بالای صفحه سایت (پیامک ایرانیان- هاستینگ جومینا- انجمن پشتیبانی) دربیارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خیر دوست عزیز در دمو موجود هست قالب جدید اضافه شده منظورتون رو در مورد بالای صفحه نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام آقای حمزه زاده یه تشکر بخاطر در دسترس بودن شما بدهکارم منظورم اون بالای وبسایت که چهار گزینه ای که گفتم وقتی روشون کلیک می کنی یک شکل خاص می گیرن(پیامک ایرانیان- هاستینگ جومینا- انجمن پشتیبانی) و خود وبسایت شما هم از این استفاده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 بله درسته اون یک ماژول هست که خود جومینا طراحی کرده و منتشر شده هم نیست بنده در سایتم خودم درست کردم و به قالبم اضافه کردم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 راهی نداره که در دسترس عموم قرار بدین؟؟ البته اگه راه داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم چیزی نیست که در دسترس قرار بگیره کد نویسی جاوا اسکریپت هست و css نمیشه که کد در دسترس قرار داد باید این کد در قالب جایگذاری بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 خوب راهنمایی , چیزی چطور این کار رو بکنم؟ (; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز شما باید برای اینکار مهارت داشته باشید یا اینکه به کسی که مهارت داره بدید تا براتون انجام بده که احتمالا نیاز به هزینه هم داره چون به هر صورت کدنویسی هستش می تونید سورس صفحه رو باز کنید و خودتون کدها رو استخراج کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 اگر نیاز به انجام این کار در قالبتون دارید از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر