ehsan1 17 ارسال شده در آذر 91 سلام اسلاید شو موجود هستش که امکان انتخاب عکس اسلاید رو به بازدید کننده ها بده دقیقا مانند این سایت http://www.7negah.com/ اگر فارسیش باشه ممنون میشم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز شما توجه نکردید در این لینک این امکان که شما فرمودید وجود نداره و اون خانه های زیر اسلایدر فقط یک لینک هستند به سایر سایت ها اما با این امکان که شما میخواید موجود هست در افزونه های جومینا جستجو بفرمایید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز شما توجه نکردید در این لینک این امکان که شما فرمودید وجود نداره و اون خانه های زیر اسلایدر فقط یک لینک هستند به سایر سایت ها اما با این امکان که شما میخواید موجود هست در افزونه های جومینا جستجو بفرمایید یا علی سلامبله من مشابه اینو میخوام که امکان انتخاب داشته باشه.... اسلاید شو زیاد هست اما چیو سرچ کنم دقیقا؟ چندتا دانلود کردم اما اونی نبود که میخوام اگر شما میدونید کدام هستش ممنون میشم بفرمایید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 برای جوملا 2.5 دیدم اما الان میگردم پیدا کردم اطلاع میدم خدمتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر