sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 [align=right]با سلام و خسته نباشید خدمت تیم فعال و زحمت کش جومینا من قالب را نصب کردم اما نمی دونم چطور باید اطلاعات فوتر ( کپی رایت ) را تغییر بدم همچنین چطور باید ویرایشگر را به ویرایشگر حرفه ای تبدیل کنم [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 برای تغییر ویرایشگر باید در مدیریت پلاگین ها ویرایشگر رو باز کنید و به حالت توسعه یافته تغییر بدید همچنین برخی قالب ها تنظیماتی برای عدم نمایش کپی رایت دارند، برای حذف باقیمانده کپی رایت هم باید در فایل های قالب بگردید و حذف کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام قضیه فوتر شاید چند دلیل داشته باشه شاید یک ماژول باشه شاید در index.php باشه شاید هم در فایل های css قالب باشه بعضی قالب ها هم هستند که کد را جا سازی کردند به روش های مختلفی قابل انجامه شما باید تمام نکات گفته شده رو امتحان و تست کنید ویرایشگر حرفه ای هم باید عرض کنم شما ویرایشگر خودتون را نصب میکنید و در تنظیمات اصلی و گزینه ویرایشگر معین میکنید که مدیریت از چه ویرایشگری استفاده کند در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 سلام قضیه فوتر شاید چند دلیل داشته باشه شاید یک ماژول باشه شاید در index.php باشه شاید هم در فایل های css قالب باشه بعضی قالب ها هم هستند که کد را جا سازی کردند به روش های مختلفی قابل انجامه شما باید تمام نکات گفته شده رو امتحان و تست کنید ویرایشگر حرفه ای هم باید عرض کنم شما ویرایشگر خودتون را نصب میکنید و در تنظیمات اصلی و گزینه ویرایشگر معین میکنید که مدیریت از چه ویرایشگری استفاده کند در پناه ایزد [align=right]من نتونستم پیداش کنمکسی هست بتونه کمکم کنه [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات هاست + آدرس سایت را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر