amirgonabad 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من می خوام که دو موقعیت right و ads در قالب تابناک به صورت اختیاری بشه یعنی اگه چیزی توش نباشه نشون داده نشه و کامپوننت دیگه ای که می خوام تمام صفحه بشه . چیکار باید بکنم . تسلط زیادی به سی اس اس ندارم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام چیزی که شما میخواهید دو بخشه : اگه چیزی توش نباشه نشون داده نشه برای این مورد موقعیتهاتون رو باید بصورت شرطی درست کنید که آموزشش داخل انجمن موجوده و کامپوننت دیگه ای که می خوام تمام صفحه بشه برای این مورد هم موقعیتها باید بصورت درصدی طراحی بشه که آموزشش در سایت جومینــــــا موجوده ولی دسترسی به این آموزش مستلزم اینه که عضو سطح سوم باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad 0 ارسال شده در آذر 91 با تشکر اما من میخوام از advanced module manager استفاده کنم . بعد میزنم که مثلاً فلان ماژول ها در فلان کامپوننت نشون داده نشن ولی باز هم موقعیت هست . حتی کد های شرطی شدن رو هم قبل و بعد اسم موقعیت توی فایل ایندکس قالب وارد کردم اما درست نشد . در ضمن نوع موقعیت توی این فایل نوشته شده xhtml . چه کنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر