masato 1 ارسال شده در آذر 91 سلام چطور میتونم این متاتگ رو حذف یا ویرایش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در این خصوص قبلا بحث شده... لطفا جستجو کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masato 1 ارسال شده در آذر 91 خیلی ممنون که توجه کردید من سرچ کردم یعنی همیشه قبل از اینک تاپیک بزنم سرچ میکنم اما چیزی پیدا نکردم . ممنون میشم اگه لینک رو قرار بدید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما حذف عبارت سیستم جوملا از نمایش کد سورس مرورگرها باز هم ارسال در این مورد هست. لطفاً جستجو .... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masato 1 ارسال شده در آذر 91 سلام تشکر میشه همین یه کوچلو بگید که توی کدوم فایل؟ من به بخش دسترسی ندارم خیلی ممنون سلام تشکر میشه همین جا یه کوچلو بگید که توی کدوم فایل میشه ویرایش کرد؟ من به این بخش دسترسی ندارم خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام از آموزش زیر استفاده کنید. http://www.joomedia.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-PDF/%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AA-joomla-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%87%D8%A7.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر