parham shakib 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دمو رو ببینید لینک دمو یه سری سوال دارم که متاسفانه نتونستم به جواب برسم ! 1- باکس سبز رنگ از کجا فراخونی میشه ؟ چجوری میشه راست و چپ بودنش رو تنظیم کرد ؟ 2- با تعویض قالب کل این باکس از بین میره ! امکانش هست که قالب رو تعویض کرد و این باکس هم وجود داشته باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در آذر 91 سوالم انقدر سخت بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خب دوست عزیز منظورتون رو کامل نرسوندید! الان این قالب هست؟ خب اگر قالب باشه معلومه که با تغییر قالب باید از بین بره!!! منظورتون چیه از کجا فراخوانی میشه... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در آذر 91 من میخوام یه سایت خرید گروهی راه اندازی کنم باکس سبز رنگ تو قالب موجود هست فرم تایمر و قیمت و ... هم تو کامپوننت k2 حالا با تعویض قالب باکس سبز رنگ از بین میره و تایمر و قیمت به صورت ساده نوشته میشه ولی با انتخاب این قالب باکس به صورت خودکار اضافه میشه مشکل من هم موقعیت قرار گرفتن این باکس هست ، هم راست چین نبودن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز این قالب برای کامپوننت k2 بهینه شده یعنی جوری کدنویسی شده که با این کامپوننت هماهنگه مثل قالب های فروشگاهی که با ویرچومارت هماهنگن البته یکی از دوستان انجمن سافت ارچیو یه جوابی دادن امتحان کنید ببینید درست کار میکنه http://www.softarchive1.ir/thread3487.html#post10102 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر