nawab 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]با سلام و احترام خدمت اساتید این انجمن راستش من این سیستم جامع پرداختبانک ملت رو نصب کردم ولی در زمان پرداخت این خطا رو می ده [align=left]Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/darnzglg/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php:2) in/home/darnzglg/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line [/align] خواهشن نگین اشکال از سیشن های سایتم هست چون همین حالا داره افزونه کدشده بانک ملت یکی از سایت ها به خوبی کار می کنه ولی این افزونه به نظرم خیلی کامل تر و جالبتر اومد و اینکه کد شده هم نبود ولی این خطا کلافه ام کرده لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آذر 91 [align=right]با سلام و احترام خدمت اساتید این انجمن راستش من این سیستم جامع پرداختبانک ملت رو نصب کردم ولی در زمان پرداخت این خطا رو می ده [align=left]Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/darnzglg/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php:2) in/home/darnzglg/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line [/align] خواهشن نگین اشکال از سیشن های سایتم هست چون همین حالا داره افزونه کدشده بانک ملت یکی از سایت ها به خوبی کار می کنه ولی این افزونه به نظرم خیلی کامل تر و جالبتر اومد و اینکه کد شده هم نبود ولی این خطا کلافه ام کرده لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر[/align] [align=right]با سلام خدمت شما بفرمایید در کدوم صفحه به این مشکل می خورید در چه مرحله ای از پرداخت این مشکلی زمانی رخ می ده که قبل از سیشین خروجی ګرفته شده باشه اګر روی هاست نصب دارید لطفا بفرمایید تا بررسی بشه من متاسفانه درګاه پرداخت بانک ملت ندارم موفق باشید [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در آذر 91 [align=right]لطفا کد های داخل فایل joominamellat.php را بگذارید. تا بررسی کنم [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آذر 91 با سلام خدمت دوستان وارد این فایل بشید components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.ph و خطوط 32 تا 36 رو cut کنید منظور کد های زیر هست اش define( '_JEXEC', 1 ); define( 'JPATH_BASE', realpath(dirname(__FILE__).'/../../../../..' ));//مسیر روت سایت باید باشه define( 'DS', DIRECTORY_SEPARATOR ); require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'defines.php' ); require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'framework.php' ); و کد زیر را در ابتدای همان فایل قرار دهید <?php define( '_JEXEC', 1 ); define( 'JPATH_BASE', realpath(dirname(__FILE__).'/../../../../..' ));//مسیر روت سایت باید باشه define( 'DS', DIRECTORY_SEPARATOR ); require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'defines.php' ); require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'framework.php' ); ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinsin 0 ارسال شده در دی 91 با سلام کسی از استادان نیست این مشکل رو حل کنه؟ منظور از ابتدای فایل کجا میشه؟ <?phpdate_default_timezone_set('Asia/Tehran');?><?phpdefine( '_JEXEC', 1 );define( 'JPATH_BASE', realpath(dirname(__FILE__).'/../../../../..' ));//مسیر روت سایت باید باشهdefine( 'DS', DIRECTORY_SEPARATOR );require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'defines.php' );require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'framework.php' );?> function postRefId (refIdValue) { var form = document.createElement("form"); form.setAttribute("method", "POST"); form.setAttribute("action", "https://pgw.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat"); var hiddenField = document.createElement("input"); hiddenField.setAttribute("name", "RefId"); hiddenField.setAttribute("value", refIdValue); form.appendChild(hiddenField); document.body.appendChild(form); form.submit(); document.body.removeChild(form); } اینجا درست ؟اگر از دوستا کسی فایل درست رو داره به اشتراک بزاره لطفا!!! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر