mahyar130 0 ارسال شده در آذر 89 سلام تو سایت tick.ir یه شمارنده خیلی خوب گذاشته شده که تعداد ورود و آنلاین بودن کاربران رو نشون میده میشه این ماژول رو هم واسه دانلود گذاشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 اگر منظورتان آمار بازدیدکنندگان است در انجمن جستجو کنید موجود هست و من قبلا به چند تن از دوستان معرفی کرده ام. http://forum.joomina.ir/thread-1253.html در این تاپیک پستی که من فرستادم بخوانید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazdizadeh 0 ارسال شده در آذر 89 سلام نمی دانم الان این تاپیک منتقل شده یا نه ولی موضوع شمارنده مشکل بزرگی برای من هست زیرا تمام شمارنده هایی که میشناسم بر اساس آپی هست و من نیاز به یکی که با رفرش کار کند دارم. اگر دوستان سراغ دارند لطفا بفرمایند سپاس یاحسین ع نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام دوست عزیز میتونید از وبگز استفاده کنید ... برای این کار من همیشه از کوکل استفاده میکنم که اونم با ip هست ....برا همین ماژول خواصی نمیشناسم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر