aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من امروز افزونه پرداخت زرین پال رو نصب کردم اما وقتی روی افزونه کلیک می کنم ارور Fatal error: Class 'JControllerLegacy' not found in /home/ُSite/public_html/administrator/components/com_joominapay/joominapay.php on line 21 می یاد کسی می تونه کمکم کنه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزیز ، لطفا پستها و تاپیکهای خود را با فونت استاندارد انجمن ارسال کنید ! به پست شماره 9 تاپیک زیر مراجعه فرمایید http://forum.joomina.ir/thread-18444-post-94354.html#pid94354 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 اول عذر خواهی می کنم برای بهم ریختگی فونت نمی دونم چرا اینطور شد من متن رو کپی کردم و گذاشتم دوم اون تایپکی رو که لینک دادی رفتم اما جواب نگرفتم دوباره ارور رو می زارم Fatal error: Class 'JControllerLegacy' not found in /home/site/public_html/administrator/components/com_joominapay/joominapay.php on line 21 لطف کنید کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم در اون پست پیشنهاد شده جوملا خودتون رو به آخرین نسخه از جوملا 2.5 ارتقا بدید دادید؟! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 این کامپوننت به نحوی نوشته شده که روی جوملا 3 هم کار کنه به همین دلیل از یک کلاس در جوملا 2.5 استفاده شده است که از نسخه 2.5.8 به جوملا اضافه شده است قبلا هم عرض کردم جوملای خود را به نسخه 2.5.8 جومینا ارتقا دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 جوملای من 2.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 جوملای من 2.5 هست دوست عزیز 2.5.8! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون از کمک تون من نسخه ارتقا به نسخه 2.5.8 رو دانلود کردم چی کار کنم؟ لطفا کامل راهنمایی کنید و آیا باید افزونه ای خاصی مثل پلاگین های امنیتی رو غیر فعال کنم ؟ مشکل پی نمی یاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خیر دوست عزیز همانند یک ماژول در قسمت نصب افزونه ها این فایل بروزرسانی رو انتخاب و نصب کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر