padidehco 9 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام دوستان چطوری می تونم یک متن را در چندین مجموعه کپی کنم؟ نمی خوام یک مطلب را بین چند مجموعه به اشتراک بزارم- می خواهم یک مطلب را در چندین مجموعه کپی کنم و بعد از کپی کردن آن ها را یکی یکی ویرایش کنم [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام در قسمت مدیریت مطالب ، مطلب مورد نظر را انتخاب کنبد و سپس در انتهای همین قسمت از کادر قیلطر مجموعه ای را که میخواهید مطلب در آن کپی شود را انتخاب کنید و گزینه کپی را انتخاب کنید و روی دکمه ادامه فرایند کلیک کنید و تمام ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در آذر 91 من می خواهم یک مطلب را به طور همزمان در 40 تا مجموعه کپی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در آذر 91 کسی نبود کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر