falconeyes 6 ارسال شده در آذر 91 سلام چطور میتونم این قالبو جاهایی که با رنگ آبی مشخص کردم بالا و پائینشو منظورم حدودا قسمت topmenuو slideshowوfooter رو حذف کنم و بجاش از همون بکگراند سایت استفاده کنم یعنی چطور میتونم تغریبا مستطیلیش در بیآرم؟ میخوام اون قسمت با خط چین قرمز هست فقط باشه چیکار کنم کارم خیلی گیره لطف کنید جواب بدین ی دنیا ممنون یا علی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام چه عکس باشه چه رنگ در فایل css قالب تعریف شده است می تونید تعریف کنید عکس باشه یا رنگ باشه باید به css آشنایی داشته باشید در پناه ایزد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در آذر 91 سلام چه عکس باشه چه رنگ در فایل css قالب تعریف شده است می تونید تعریف کنید عکس باشه یا رنگ باشه باید به css آشنایی داشته باشید در پناه ایزد عزیز عرضش اگه توجه کنی 1000 هست داخل خط چین قرمز من میخوام کاری کنم که بالا و پائینش دیگه بیشتر از 1000 نباشه از اینجا هم میتونید قالب رو دریافت کنید دانلود لطفا راهنمایی کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام لطفا یک سوال را فقط در یک تاپیک پیگیر باشید پاسخ این سوال را در تاپیک قبلی دادم http://forum.joomina.ir/thread-16159-post-94568.html#pid94568 تاپیک بسته شد ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر