aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام خدمت همه من کامپوننت xmap رو نصب کردم و یک نقشه هم درست کردم مشکلم اینه وقتی روی نقشه کلیک می کنم و می خوام محتویاتش رو ببینم ، می بینم که از همه گروه ها و زیر گروها و مطالب نقشه درست کرده لطف کنید کمک کنید که چطور فقط از مجموعه ها و زیر مجموعه ها نقشه تهیه بشه ؟؟؟؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام درست متوجه نشدم از همه چی ساخته جز مجموعه ها و زیر مجموعه ها؟ اگه بله پس برای مجموعه ها در منو یک منو بسازید( مثلا بلاگ مجموعه) در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 یعنی منظورم اینه که نقشه ای که تهیه کرده از تمام مطالب سایت و مجموعه ها و زیرمجموعه ها می باشد من می خوام فقط نقشه از مجموعه ها باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام خب پلاگین مربوط به مطالب رو غیرفعال کنید بعد یک منو ایجاد کنید و مطالب مجموعه ها رو فراخوانی کنید سپس منو رو به نقشه سایت اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 ببخشید یه کم ساده تر بگین من تازه کارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 91 وارد قسمت پلاگین ها شده و نوع xmap رو از بالا انتخاب کنید... چند پلاگینی که اومد یکیش برای پلاگین مطالب هستش که باید غیر فعالش کنید(از حالت انتشار در بیاریدش)... بعد وارد مدیریت منو ها و منوی جدید درست کرده و مطالب داخل مجموعه هاتونو وارد کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر