sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 دوست گلم من به شما عرض کردم برای فارسی همون پیش فرض را گذاشتم ولی موقعیت منو برای زبان انگلیسی موقعیت menu می باشد پس از قرار دادن در آن موقعیت شما می تونید در css منو را تنظیم بفرمائید جناب موذنی عزیز استاد بزرگوار من گفتم اصلا موقعیتی به نام موقعیت menu ندارم که انتخابش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما ببینید این کد را که وارد کردید این موقعیت اضافه میشه. اگر توی انتخاب های موقعیت ماژول نبود دستی بنویسید ، موردی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما ببینید این کد را که وارد کردید این موقعیت اضافه میشه. اگر توی انتخاب های موقعیت ماژول نبود دستی بنویسید ، موردی نداره ممنون به نمایش در آمد اما منو بهصورت عمودی می باشد مثل منو سمت راست و چپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام سوال جدید در تایپیک جدید! برای مشکلتون هم دمو قرار بدید تا دوستان بهتر بتونند کمک کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 با سلام سوال جدید در تایپیک جدید! برای مشکلتون هم دمو قرار بدید تا دوستان بهتر بتونند کمک کنند موفق باشید این که سوال جدید نیست پیرو سوال قبلی منهدر زبان انگلیسی مشکل نمایش منوی بالا را دارم دمو : http://www.fajrstone.com/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر