xonaro 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام و خسته نباشید... به محض اینکه می خوام جوملا زو نصب کنم روی هاست میرم به این لینک لعنتی http://xsitesaz.com/cgi-sys/movingpage.cgi کمک لطفا.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 91 درود احتمالا جدیدا تغییر سرور نداده اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xonaro 0 ارسال شده در آذر 91 نه تبوده تغییر سرور کامل پاک می کنم هاست رو وقتی اکسترکت می کنم و میرم واسه نصب میرم تو این لینک کمک لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام ببینید هاست تون با جوملا مشکلی نداره؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xonaro 0 ارسال شده در آذر 91 چخ جوری ببنیم مشکل داره با نه عزیز؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با ادمین سرور مشکل رو در میون بزارید و بپرسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر