teymoorei 1 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان افزونه ای می خوام شبیه به RS FORM که بشه باها فرم مورد نظر رو طراحی کرد اما چیزی که من می خوام بشه اطلاعاتی که وارد می کنم توی سایت نمایش بدم . ( یه فرم طراحی کنم که بشه اطلاعاتی رو خودم وارد کنم و توی سایت نمایش بدم و همچنین بتونم براش قابلیت جستجو هم گذاشت ) یه چیزی شبیه به کامپوننت یادواره شهدا اما بشه خودم گزینه هاشو اضاف یا کم کنم . دوستان خیلی واجبه لطفا کمک کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام فرم ساز شبیه ار اس فرم همون بریزینگ فرم هست که جومینا فارسیش منتشر شد اما چیزی که شما می خواین با فرم سازها نمیشه اختصاصیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در آذر 91 من دقیقا کامپوننت یادواره شهدا رو میخوام اما با یه سری تغییرات . ولی هیچ کس پاسخ نمیده حتی سازندش ، اینم تاپیکی که سوال پرسیدم . هیچ کامپوننای شبیه به این نیست ؟ دوستان لطفا کمک کنید خیلی کارم گیره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 ببینید این کامپوننت در واقع ویرایش شده یک افزونه خارجی هستش شما بهتر با دوستان برنامه نویس مثل اقای تهرانی،شمسی،رضایی یا حاجی پور صحبت کنید و سفارش کار بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر