kiyan_sad 1 ارسال شده در آذر 91 با سلام من سیستم جامع پرداخت زرین پال رو روی وب سایتم نصب کردم و همچنین با ماژول فروش کالاش رو هم فعال کردم مشکلش اینه که وقتی روی پرداخت کلیک میکنم به صفحه 404 منتقل میشه نمیدونم مشکلش کجاست آقای تهرانی اگرامکان داره راهنماییم کنید منتظر پاسختون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 سئو رو غیرفعال کنید و تست کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiyan_sad 1 ارسال شده در آذر 91 با سلام همین طور که شما گفتین انجام دادم ولی حالا به جای این که به صفحه 404 منتقل بشه به صفحه اصلی سایت برمگرده لطفا یک راه حل دیگه جلوی پام بزارید ممنون منتظر جوابتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 آدرس سایتتون رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiyan_sad 1 ارسال شده در آذر 91 با سلام ممنون از اینکه خیل زود جواب میدین این هم ادرس سایتم هست لطفا بررسی به هم اطلاع بدین ممنونم دستتون درد نکنه http://www.saeghejaam.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=26:lacus-facilisis-lectus&Itemid=227 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 اطلاعات رو کامل در سیستم وارد کردید؟ اطلاعات پرداخت، و یا محصول ... ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiyan_sad 1 ارسال شده در آذر 91 اطلاعات خاصی نداره فقط در قسمت کامپوننت درگاه زرین پال رو وارد کردم و در قسمت ماژول هم اطلاعات محصول را تکمیل کردم عکس دادم و در یک سرفصل قرا دادم و یکم توضیحات دیگه چیزی نداره که . مشکلش از کجاست نظرتون در مورد قسمت folder.php چیه که در هاست و در قسمت filesystem قرارداره ممکنه شاید مشکل از اونجا باشه نظرتون چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما برای لینک های فارسی این مشکل هست فردا کامپوننت و مازول آپدیت میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiyan_sad 1 ارسال شده در آذر 91 سلام خدمت اقای تهرانی میخواستم بدونم مشکل سیستم پرداخت زرین پال برطرف شد . کامپوننت و ماژول ها اپدیت شدن لطفا در همین پست اعلام کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 چرا اتفاقا الان در سایت جومینا نسخه اپدیت شده نصبه امروز مطلبش را آپدیت میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 نسخه بروز شد میتونید از سایت دانلود نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر