hadi041 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام من به دنبال یک ماژول و کامپونت میگردم که بشه در جوملا 2.5.8 یا 2.5.6 آزمون آنلاین گرفت یک کامپوننتی پیدا کردم که دارای 2 پلاگین و یک ماژول و یک کامپونت هستش ولی متأسفانه واسه جوملا 1.5 طراحی شده و من روی جوملا 2.5.8 نصب کردم کار نکرد یعنی وقتی تو کامپونت میرم هر گزینه ای رو که میزنم صفحه سفید میاره مثل (Index.html) اگه کسی آزمون ساز آنلاین واسه جوملا سراغ داره فارسی واسه جوملا 2.5 ممنون میشم اگه لینکش رو بذارین و این امکاناتم میخوام داشته باشه : 1- هر کاربر فقط یکبار بتونه عضو شه و فقط یکبار در آزمون شرکت کنه 2-زمان هر آزمون مشخص شه و در همان زمان آزمون شروع شه و در زمان خاتمه آزمون بسته شه 3-مثلاً 100 تا سئوال طرح شه و برای هر کاربر به صورت Random سئوالات انتخاب شه 4-دکمه ی Refresh browser به نحوی با Refresh آزمون رو به هم نریزه ممنون میشم اگه معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 از افزونه ariquiz میتونید استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi041 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right] از افزونه ariquiz میتونید استفاده کنید یا علی دوست عزیز ممنون که راهنمایی کردید ولی من از جوملا 2.5.8 استفاده میکنم و این رو دانلود کردم و نصب کردم ولی گزینه ها رو خالی میاره یعنی وقنتی مثلاً می خوام یک دسته بندی جدید ایجاد کنم یه صفحه سفید میارهسیستم مدیرینت محتوا سایتم جوملا 2.5.8 هستش که از سایت جومینا دانلود کردم اگه آزمون ساز بهتری سراغ دارین راهنمایی کنید :s :002: [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام از JQuarks استفاده کنید فارسی شده اش فکر کنم در جوملا فروم دیدم ولی شما یه سرچی توی گوگل بزنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر