master89 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من زیاد با ویرچومارت میونه خوبی ندارم و با جوم شاپینگ میخوام کار کنم. یک قالب تجاری دارم. leo sport ، میخوام به جای ویرچومرات که پیشفرض این قالب هست. جوم شاپینگ رو قرار بدم. امکان داره ؟ چطور ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 بله دوست عزیز میشه ویرچومارت هم یک کامپوننت هست که روی قالب نصب شده، شما کامپوننت جومشاپینگ رو نصب و از ماژول هاش برای نمایش محصولاتتون استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در آذر 91 بله دوست عزیز میشه ویرچومارت هم یک کامپوننت هست که روی قالب نصب شده، شما کامپوننت جومشاپینگ رو نصب و از ماژول هاش برای نمایش محصولاتتون استفاده کنید یا علی آره ، اما میخوام دقیقا مثل همون نمونه باشه ویرچومارت نمایش میده. نمیخوام با ماژول نمایش بدم. چون حجم محصولات بالاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خب پس دیگه باید از خود ویرچومارت استفاده کنید و یا برای نمایش کلاس خاص بنویسید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر