raminfaa 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان بنده از RSformPro استفاده میکنم منتها در ایمیل ارسالی اطلاعات به صورت کامل ارسال نمیشود به عنوان مثال نام و شماره تماس توسط ایمیل ارسال نمیگردد ممنون میشم کمکم کنید تا این مشکل رو برطرف کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfaa 0 ارسال شده در آذر 91 از دوستان عزیز کسی هست که دلیل مشکل من رو بدونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfaa 0 ارسال شده در آذر 91 از دوستان عزیز کسی هست که دلیل مشکل من رو بدونه؟ کماکان منتظر پاسخ عزیزان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام به نظرم در تنظیمات ایمیل شما می تونید تنظیم کنید که چه چیزهایی به ایمیل ارسال بشه امتحان کنید و کمی سعی کنید به نظرم یه آموزش خوب هم در پارس جوم است سرچ کنید و بخونید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfaa 0 ارسال شده در آذر 91 بسیار ممنونم حتما مطالعه میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر