kianoush.ahmadzadeh 0 ارسال شده در آذر 89 سلام - بعد از نصب این پیام جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا را برداشت ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید برای این منظور می تونید ماژولش رو از مدیریت ماژولها غیر فعال کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehr 0 ارسال شده در آذر 89 سلام کدوم ماژول به این بخش مربوط میشه؟ **ساخته شده توسط جوملا فارسی و ترجمه شده توسط مرجع جوملا فارسی** من همه ماژول هایی که در قسمت footer هستند رو چک کردم، هیچ کدومشون نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود ماژول " کپی رایت " --> mod_footer در موقعیت footer باید منتشر شده باشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianoush.ahmadzadeh 0 ارسال شده در آذر 89 این جمله بالای صفحه نوشته میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehr 0 ارسال شده در آذر 89 من نمیخوام کل footer حذف بشه. فقط میخوام این جمله حذف بشه : ساخته شده توسط جوملا فارسی و ترجمه شده توسط مرجع جوملا فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 این جمله بالای صفحه نوشته میشود برای تغییر این مورد به مسیر زیر برید اگر اونجا نبود لینک سایتتون رو بدید نگاه کنم تا دقیقتر خدمتتون عرض کنم: مدیریت سایت / منوها / فهرست اصلی / صفحه اصلی --> [ پارامترها - سیستم ] (عنوان صفحه و نمایش عنوان صفحه رو چک کنید) من نمیخوام کل footer حذف بشه. فقط میخوام این جمله حذف بشه : ساخته شده توسط جوملا فارسی و ترجمه شده توسط مرجع جوملا فارسی از مسیر زیر فایل fa-IR.mod_footer.ini رو باز کنید و ویرایش کنید: public_html/language/fa-IR موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر