پارساپارسا 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام به همه دوستان من وقتی قالب جوملا رو عوض میکنم همون لحظه میرم تو سایت میبینم قالب سایت همون قبلیست !! و بعد 40 50 دیقه که رفتم دیدم قالب تغییر کرده ! وقتی توی کد قالب هم تغییر میدم و سیو میکنم میرم میبینم تغییر اعمال نشده به نظرتون این مشکل از کجا ناشی میشه و چطور حلش کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید کش جوملا رو غیر فعال کنید یا زمانش رو کاهش دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام البته این را هم توجه داشته باشید که برخی قالبها هم هستند که خودشون در تنظیماتشون گزینه ای برای کش کردن بطور مستقل دارند اگر قالبتون جزء این دسته باشه باید از اونجا کش رو غیر فعال کنید اگر نه همانطور که جناب فرحزادیان فرمودند از قسمت تنظیمات کلی اقدام کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پارساپارسا 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون من فقط گزینه ای رو پیدا کردم که کش رو میتونست خالی کنه اما واسه کم کردن زمان کش توی تنظیمات کلی سایت رفتم توی سیستم کش نبود ولی یه قسمت به نام "تنظیمات ذخیره ساز هست >>http://upcity.ir/images/71256983779134536005.jpg" منظورتون اینجاس ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 بله دوست عزیز کش همون ذخیره ساز هست، ضمنا همینطور که جناب صفر علی فرمودند، در تنظیمات قالبتونم بررسی کنید که ذخیره ساز نداشته باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر