ehsanraste 0 ارسال شده در آذر 91 باسلام من یک قالب فروشگاهی خریداری کردم و فروشگاه ساز ویرتومارت 2 روی آن نصب بود ولی قیمت گذاری محصولات انجام نمیشه 4 تاگزینه به شرح ذیل داره قیمت تمام شده 15800.00000000 rial iranian قیمت پایه قیمت نهایی ﷼ Calculate the costprice نادیده گرفتن 0.0 که من هرکاری میکنم صفرهای جلوی 15800 کم نمیشود خواهشا کمک کنید www.tecnec.ir درضمن ویرتومارت 2 هستش و ورژن جوملا 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 لطفا وقتی مشکلی رو مطرح میفرمایید، تغییر ندید تا دوستان راهنماییتون کنند!!! بنده الان Dapibus gravida 65/00 ﷼ رو دیدم!!! البته این رو هم بگم، بهتره فقط یک واحد پولی رو بصورت پیشفرض قرار بدید و استفاده کنید ریال هم از همه بهتر هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsanraste 0 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز من ریال را انتخاب کردم ولی قیمت گذاری میکنم و ذخزه میکنم بعد از ذخیره شدن دوباره به حالت اول برمیگردد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
na.sa11 0 ارسال شده در آذر 91 شما واقعا پول دادید و خریدید ؟ پس باید خود آن فروشنده مشکلتون را حل نماید وگرنه این قالب به صورت رایگان در اینترنت موجود است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر