faezeham 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام من می خوام فونت نوشته های کامپوننت ASDManager را عوض کنم چه طور می شه این کار کرد ؟ در قسمت فیلد های همین کامپوننت فیلدی را اضافه می کنم ولی در بخش ارسال اگهی جدید این فیلد را نشون نمی ده می شه بگین مشکل چیه ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 شما در فایل css میتونید فونت ها رو تغییر بدید ممکنه از فونت قالبتون استفاده کنه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام همانطور که دوستان گفتند باید فایل های css قالب و یا افزونه رو دست کاری کنید. ممکن هست تو فایل css خود افزونه اون فونت براش تعرف شده باشه... اگر مطمئن هستید که مشکل از قالب نیست باید برید سراغ فایل های سی اس اس افزونه. این راه رو مطمئن نیستم ولی می تونید تست کنید. آدرس جایی که می خواید فونتش رو تغیر بدید در بیارید و خاصیت فونت بهش بدید. ولی اگر بخواید اصولی و از ریشه این مشکل رو حل کنید باید در فایل های سی اس اس افزونه دنبال فونت بگردید(اگر مطمئن هستید که این فونت تو قالب تعریف نشده). موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faezeham 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام همانطور که دوستان گفتند باید فایل های css قالب و یا افزونه رو دست کاری کنید. ممکن هست تو فایل css خود افزونه اون فونت براش تعرف شده باشه... اگر مطمئن هستید که مشکل از قالب نیست باید برید سراغ فایل های سی اس اس افزونه. این راه رو مطمئن نیستم ولی می تونید تست کنید. آدرس جایی که می خواید فونتش رو تغیر بدید در بیارید و خاصیت فونت بهش بدید. ولی اگر بخواید اصولی و از ریشه این مشکل رو حل کنید باید در فایل های سی اس اس افزونه دنبال فونت بگردید(اگر مطمئن هستید که این فونت تو قالب تعریف نشده). موفق باشید ممنون اما می خوام بدونم چهطوری می تونم به فیلد های قسمت اگهی یک ایتم اضافه کنم و یا فیلد های قبلی را ویرایش کنم ؟؟ وقتی اسم فیلد ها رو ویرایش می کنم اسمشون عوض نمی شه ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز سوال جدید در پست و موضوع جدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر