samiraaaa 3 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان. خسته نباشید. من میخواستم آخرین ارسالهای انجمن وی بولتین رو داخل جوملا قرار بدم. واسه همین از این آموزش استفاده کردم و همه چیز درست شده. http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=969 اما یک سوال! کسی میتونه راهنمائیم کنه که چجوری میشه آخرین ارسالها بصورت اسکرول عمودی نشون داده بشه؟! یعنی مثلا 30 تا ارسال آخر رو بخوام واسم بصورت اسکرول عمودی نشون بده و وقتی هم موس میره روش، توقف کنه! از ظاهر امر اینطور بر میاد که باید به فایل last.php چند خط کد واسه اسکرول شدن ارسالها اضافه کنم. اما اینکه این خط کدها چی هست و کجای این فایل باید قرار بدم رو نمیدونم! کسی میتونه کمکم کنه؟! :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم ماژول برای اسکرول لینک های rss موجوده میتونید از اونها استفاده نمایید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در آذر 91 سلام. اونها رو امتحان کرده ام به کارم نمیاد! همین واقعا عالیه! فقط میخام بدونم چه کدی باید و به کجای صفحه باید اضافه کنم تا تیتر آخرین اراسل ها بصورت اسکرول عمودی در بیان! همین! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما کدش که در آن ارسال بود برای اینکه فقط عمودی باشه می تونید scrolling را برابر auto هم بگذارید از خود ماژول "پوشش دهنده" هم می تونید استفاده کنید و نوارهای صفحه را بر روی خودکار قرار دهید که کار شما بسیار راحت میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در آذر 91 سلام آقای موذنی؛ فکر کنم متوجه منظورم نشدید! من نمیخام خود iframe اسکرول بشه!!! یعنی نمیخام اون scroller صفحه ی laspost.php نشون داده بشه که! منظورم اینه که میخام تیتر ارسالهای جدید متحرک باشه مثل نوشته های تیتراژ سریالها!!!! از بالا به پایین یا پایین به بالا! بدونه اینکه اسکرولر صفحه ی iframe نشون داده بشه! نمیخام اسکرول بار نشون داده بشه! میخام آخرین ارسالها متحرک باشه از بالا به پایین یا پایین به بالا. مثل تیتراژ سریالها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 برای این کار باید در بین کد marquee قرار بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در آذر 91 ممنونم ازتون ولی بازم مشکل هست!!!! اول اینکه همه چی کلا حرکت میکنه!!! من میخام ارسال ها تک تک حرکت کنن! یعنی فکر کنم این کد marque رو یجوری باید تو اون فایل php ای که آخرین ارسالها رو از انجمن میگیره اضافه کرد. علاوه بر اون اینکه وقتی موس روی عناوین میره، حرکت متوقف نمیشه!!! ببینید، این روشی که شما می فرمائید کل اون صفحه ی last.php رو متحرک می کنه! بخاطر همین صفحه تا انتها که میره بالا، یه مدتی هیچی نشون داده نمیشه تا دوباره صفحه توی گردشش برگرده به اول! فکر کنم این کد اسکرول یا مارکیو رو باید توی صفحه last.php اضافه کرد تا اونی بشه که میخام. اما نمیدونم کجا و چجوری باید اضافه کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام ببینید این چیزی که شما می فرمایید نیاز به کدنویسی جاوا و پی اچ پی داره این چیزی که اقای موذنی گفتند یه روش ساده بود تا شما بتونید انجامش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در آذر 91 سلام. ببینید کد اون فایلی که آخرین ارسالها رو از انجمن دریافت می کنه این: last.php <?php // Copyright By WebAlfa // http://www.webalfa.net // ver 2.0 echo ' $username"; } while($thread_get=mysql_fetch_array($thread_sql)) { $replycount = $thread_get['replycount']; $views = $thread_get['views']; $threadid = $thread_get['threadid']; $poster = Username($thread_get['lastposter']); $title = $thread_get['title']; if(strlen($title) > ($txtlimit-4)){ $title = substr($title,0,$txtlimit).'...'; } echo " $title $replycount پاسخ $views بازدید $poster "; } echo " "; ?> تا جایی که فهمیدم باید کد متحرک سازی ارسالها (scroller یا marque) رو داخل این فایل (یعنی لابلای این کدها) قرار بدم. اما نمیدونم کجا و چه کدی قرار بدم! همین! کسی نمیتونه راهنماییم کنه!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما این قسمتش دیگه مربوط به جوملا نمی باشد می تونید در انجمن های مربوط به ویبولتین پیگیر باشید باز هم اگر حل نشد اطلاعات را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در آذر 91 سلام. خب آقای موذنی اگه میدونید چیکار باید کرد خب از همینجا بگید که بقیه دوستان هم اگه نیاز داشتن متوجه بشن! درمورد اینکه میگید مربوط به جوملا نمیشه، اگه اصل ماجرا رو هم ببینید اصلا مربوط به جوملا نمیشه! این فقط یکسری کد پی اچ پی هست که داخل صفحه ی سایت (سایت جوملایی یا وردپرس یا هر اسکریپت دیگه ای) قرار داده میشه و آخرین ارسالها رو نشون میده! اگه میفرمائید مربوط به جوملا نمیشه و نبید پیگیری کنم از اینجا، خب پس چرا اصلا این موضوع توی این انجمن مطرح شده؟!؟! ربطی به جوملا نداره! یه بحث کلی هست! علاوه بر اون، من چیزی خاصی نمیخام که مربوط به وی بولتین یا اسکریپت خاصی بشه! فقط چند خط کد پی اچ پی میخاد فکر کنم! منم واسه این توی این انجمن مطرح کردم چون دیدم اصل موضوعش توسط همکاران انجمن مطرح شده! ضمنا آقای فرحزادیان عزیز که از تیم مدیریت انجمن نیز هستند بحث رو ادامه داده اند: http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=969 اگر غیر مرتبط با انجمن جومینا بود قطعا خود ایشون هم تذکر میدادن! و توی اون بحث شرکت نمی کردن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما ببینید ساختار را اسکرول کردن مربوط به جوملا نمیشه و دستکاری کردن در کد بر روی ویبولتین تاثیر میگذاره من تذکر ندادم. من فقط برای زودتر به نتیجه رسیدن شما راهنمایی کردم بحث شدن این موضوع برای نمایش در جوملا بود نه اسکرول کردن آخرین مطالب ویبولتین فقط نمایشش بود این هم که آقای فرحزادیان در این مورد می تونند بحث کنند چون ایشون استاد من هستند و اطلاعاتشون از من بیشتر هست و می تونند در این مورد بحث کنند ولی در کل نظر شما برای من محترم هست و انتقاد شما را هم میپذیرم آخرین ارسالی های پیشرفته و متحرک موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر