golbazi 31 ارسال شده در آذر 91 This extension is not compatible with PHP 5.2.17. You need PHP 5.3 or higher to be able to install and use this extension. سلام هنگام نصب یک پلاگین این پیغام رو میده که برای بروز رسانی نسخه پی اچ پی هست! دوستان راهنمایی کنند چگونه نسخه رو ارتقا بدم در جوملا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 باید با مدیر هاستتون در میون بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام روی لوکال کار می کنید یا انلاین هست سایت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 91 بصورت آنلاین هست خودم نمیتونم به روز رسانی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 باید با مدیر سرورتون تماس بگیرید و مشکل رو گزارش کنید تا نسخه پی اچ پی رو به روز کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام با توجه به مسیر تاپیکتون توصیه میکنم اینکار رو نکنید . جوملا 2.5 همینجوریش با php 5.3 مشکل داره دیگه وای به حال جوملا 1.5 php 5.3 به بالا برای جوملا 3 توصیه میشه بهتره به فکر افزونه جایگزین باشید تا افزایش ورژن PHP این تاپیک رو هم ببینید بد نیست که از چنین مشکلاتی باخبر شوید (البته در مورد جوملا 2.5 میباشد) http://forum.joomina.ir/thread-18248.html خود دانید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر