msp2824 2 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوستان من با Google Chrome کار میکردم و تو نمایش هیچ مشکلی نبود ولی بعد از اینکه کار سایت رو تموم کردم در Internet Explorer باز کردم دیدم تمام سایت رو بهم ریخته نشون میده کسی میدونه این مشکل از چی میتونه باشه ؟ ممنون میشم اگر کسی کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام مثل همیشه مشکلاتی هست که در ie وجود داره باید سایت رو برای ie بهینه کنید و دستورات شرطی برای سی اس اس بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msp2824 2 ارسال شده در آذر 91 میشه راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام برای اینکار میبایست به زبان CSS مسلط باشید . کافیه یک فایل جدید ایجاد کنید و نام آن را به فرض بگذارید ie7.css بعد شروع کنید به رفع عیبهای قالب در مرورگر اینترنت اکسپلورر و کدهای لازم رو به این فایل اضافه کنید البته با توجه به شرایط قالبتون ممکنه شما مجبور بشید که به ازای هر نسخه IE یک فایل CSS ایجاد کنید و در نهایت این فایل رو توسط یک دستور شرطی در قسمت head قالبتون آن را فراخوانی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر