aparizi 0 ارسال شده در آذر 91 دوستان سلام کامپوننتی را می خواهم که بتواند بصورت گروههای تودر تو گزینه هایی را انتخاب کرد و در نهایت صفحه فایلها جهت دانلود باز شود . بهتر بگویم اگر تابحال درایور یک لپ تاپ را دانلود کرده باشید با شکل زیر مواجه می شوید کامپوننت دریافت درایورها حال آنکه کامپوننتهای روتین مثل phoca download , jdownloadکه برای دانلود وجود دارد هیچکدام به این شکل نیستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در آذر 91 دوستان سلام کامپوننتی را می خواهم که بتواند بصورت گروههای تودر تو گزینه هایی را انتخاب کرد و در نهایت صفحه فایلها جهت دانلود باز شود . بهتر بگویم اگر تابحال درایور یک لپ تاپ را دانلود کرده باشید با شکل زیر مواجه می شوید کامپوننت دریافت درایورها حال آنکه کامپوننتهای روتین مثل phoca download ' date=' jdownloadکه برای دانلود وجود دارد هیچکدام به این شکل نیستند [/quote'] سلام دوست من به نظرم با فوکا میشه اینکارو کرد البته نه به این صورت که شما دموشو گذاشتید اما به صورت ساده با فوکا که قبلا کار کردم به صورت ساده تر تو نسخه 1.5 اینکارو انجام دادم با ساختن مجموعه و زیر مجوعه و لینک دادن در فوکا :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aparizi 0 ارسال شده در آذر 91 دوستان سلام کامپوننتی را می خواهم که بتواند بصورت گروههای تودر تو گزینه هایی را انتخاب کرد و در نهایت صفحه فایلها جهت دانلود باز شود . بهتر بگویم اگر تابحال درایور یک لپ تاپ را دانلود کرده باشید با شکل زیر مواجه می شوید کامپوننت دریافت درایورها حال آنکه کامپوننتهای روتین مثل phoca download ' date=' jdownloadکه برای دانلود وجود دارد هیچکدام به این شکل نیستند [/quote'] سلام دوست من به نظرم با فوکا میشه اینکارو کرد البته نه به این صورت که شما دموشو گذاشتید اما به صورت ساده با فوکا که قبلا کار کردم به صورت ساده تر تو نسخه 1.5 اینکارو انجام دادم با ساختن مجموعه و زیر مجوعه و لینک دادن در فوکا :002: دوست عزیز فوکا و دیگر برنامه ها را دیدم متاسفانه از نظر گرافیکی و راهبری کمی قدیمی بنظر می رسند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر