naser2012 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من می خوام 1- رنگ عنوان مطلب را تغییر دهم 2- سایز کادر نمایش ادامه مطلب را تغییر دهم( عرض آن را بیشتر کنم) لطفاً راهنمایی فرمایید آدرس سایت : صحرانیوز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما در آخر فایل core.css بیافزایید #contbg h2 a {color:#FFF} .readmore-link {width:70px;} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naser2012 0 ارسال شده در آذر 91 باسلام و سپاس از پاسخگویی شما اما من این کدی که فرمودین در انتهای کد در فایل core.css قرار دادم ولی تغییری حاصل نشد اگه تغییرات دیگری هم لازم هست بفرمایید البته شاید من منظورم را از تغییر اندازه درست بیان نکردم از این رو به دو تصویر پیوست نگاهی بندازید من می خوام وقتی رو لینک عنوان مطلب کلیک می کنم ،در صفحه بعدی که متن کامل مطلب را مشاهده می کنم عرض کادر بزرگتر بشه و فضای خالی سمت چپ ( تصویر 2) پر بشه تصویر اول مربوط به صفحه نخست تصویر دوم مربوط به صفحه بعدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naser2012 0 ارسال شده در آذر 91 دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟ البته با کدی که دوست خوبم آقای موذنی گفتند رنگ عنوان مطلب تغییر کرد ولی تغییر اندازه نه!! ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام ای راه رو مطمئن نیستم ولی تست کنید برید داخل منوی مربوزه تعداد ستون رو برابر با 1 یا 0 قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر