mham11 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام من برای انجام پروژه دانشگاهیم با جوملا آشنا شدم (مبتدی هستم) هر جوری بو د یه قالب رو نصب کردم ولی حالا که می خواهم اون رو حذف کنم پیغام :" قادر به حذف آخرین استایل قالب نیست" را می دهد چگونه حذفش کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 91 شما قالب مورد نظر خوبدتونو نصب کنید و پیش فرض قرار بدید...سپس قالب مذکور رو حذف کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما از قسمت مدیریت قالب، قالبی به جز آن قالب که می خواهید حذف کنید را انتخاب کنید و از قسمت افزونه ها - مدیریت افزونه ها - مدیریت - قالب مورد نظر را حذف کنید. شاد باشید و شاد بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mham11 0 ارسال شده در آذر 91 شما قالب مورد نظر خوبدتونو نصب کنید و پیش فرض قرار بدید...سپس قالب مذکور رو حذف کنید... ببخشید من سه تا قالب نصب کردم و هر کدام را پیش فرض قرار دادم و نمایش سایت را زدم باز نشدن یا کامل باز نشدن بعد از اینکه از حالت پیش فرض خارجشان کردم و خواستم حذفشان کنم پیغام("قادر به حذف آخرین استایل قالب نیست") را داد . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام مراحل زیر رو طی کنید: به مدیریت قالب ها رفته یک قالب(به جزء قالبی که خواستار حذف آن هستید)را روی پیش فرض قرار دهید. قالبی را که روی پیش فرض قرار دادید را باز کنید بعد از باز کردن قالب در انتهای صفحه گزینه ای وجود دارد به نام"برگرداندن انتخاب"روی آن کلیک کنید تا تمام گیزینه ها تیک دار شوند بعد از انجام این کار ها باید برای حذف قالب مورد نظرتون اقدام کنید مسر زیر رو طی کنید: افزونه ها---مدیریت افزونه----تب مدیریت-----انتخاب نوع رو روی قالب ها تنظیم کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر