poroje 1 ارسال شده در آذر 91 سلام وقت بخیر من بعد از2ماه حدودا به سایتم سرزدم دیدم هیج کدوم ار لینک ها بازنمیشه و این ارور رو میده؟ مشکل چیه از سروره؟یا چیزدیگه؟چطوری حلش کنم؟ممنون درضمن ار acesef هم استفاده کرده بودم Not Found The requested URL /تعرÙÙ‡-پنل-مشتری/تعرÙÙ‡-پنل-ها was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام از ادمین سرورتون سوال کنید که در طی این مدت تغییراتی روی هاست اعمال کرده اند یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در آذر 91 با سلام از ادمین سرورتون سوال کنید که در طی این مدت تغییراتی روی هاست اعمال کرده اند یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ایشون گفتن فقط سرورشونو آپدیت کردن مثل نسخه php ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خودتون با ایشون در میان بگزارید و بگید سیستمتون جوملاست و از وقتی آپدیت کردند این مشکل براتون پیش اومده یا علی 1 واکنش ها : poroje نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اسفند 91 خودتون با ایشون در میان بگزارید و بگید سیستمتون جوملاست و از وقتی آپدیت کردند این مشکل براتون پیش اومده یا علی من باهاشون صحبت کردم اما میگن مشکل از اونا نیست پس از چی میتونه باشه؟ لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر