bluetooth153 1 ارسال شده در آذر 91 سلام خسته نباشید من از ادیتور joomlaCK استفاده میکنم و برای پیاده سازی ساختار سی اس اس به شکلی که میخوام باید تمام پست هایی که ارسال میکنم داخل یک div با کلاس خاص باشه محتوایی که از در ادیتور تولید کردم برای اینکار میشه از تنظیمات جوملا در بخش مدیریت کمک بگیرم؟ من که هر چقدر جستجو کردم به نتیجه ی نرسیدم اگه میشه دوستان عزیزم راهنمایی کنند راهی که به ذهنم رسید این بود که تو تنظیمات و کد های ادیتور تغییرات اعمال کنم و حتی به صورت دستی کدی بنویسم که قبل از سابمیت شدن فرم ادیتور یک کد رو به اول و آخر محتوام اضافه کنه که این رو هم پیدا نکردم... دوستان اگه میشه لطف کنید کمکم کنید کارم گیره. ممنونم [/code] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام تاپیک زیر را ببینید تقریبا" همین چیزی میشه که میخواهید البته توضیحاتش در مورد ویرایشگر پیشفرض جوملاست http://forum.joomina.ir/thread-16376.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر