irebook 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من سیستم حمایت ازمشتری رونصب کردم ولی هرچی محصول بهش میدم وسایتمومشاهده میکنم هیچی نمیاره؟ ممنون میشم مراراهنمایی فرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما برای اینکه این گزینه در سایت بیاد شما باید در منویی که قصد دارید نمایش داده بشود بروید و دکمه جدید را بزنید سپس از گرینه ها سیستم حمایت از مشتریان را انتخاب کنید توجه داشته باشید ماژول آن منو در سایت باید فعال باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karo1 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوستان سیستم خیلی عالیه اما یه مشکلی داره مثال تاریخ امروز وارد میکنی تا یک سال اما در پنل کاربر نشون میده تعداد روز بافیمانده از گارانتی: 227110 روز لطفآ اگه راه حلی داره راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasermeha 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام دوستان سیستم خیلی عالیه اما یه مشکلی داره مثال تاریخ امروز وارد میکنی تا یک سال اما در پنل کاربر نشون میده تعداد روز بافیمانده از گارانتی: 227110 روز لطفآ اگه راه حلی داره راهنمایی بفرمایید با تشکر سلام دوستان ، این مشکله منم هست میشه جواب بدید که باید چیکا کنیم. در حقیقت تاریخ ها هم برای من میلادی هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام بله این مشکل مربوط به تاریخ هستش چون این افزونه توسط اقای تهرانی نوشته شده خود ایشون به کدهاش تسلط دارن بهتر از خود ایشون سئوال بپرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smsajadi 0 ارسال شده در خرداد 94 سلام بله این مشکل مربوط به تاریخ هستش چون این افزونه توسط اقای تهرانی نوشته شده خود ایشون به کدهاش تسلط دارن بهتر از خود ایشون سئوال بپرسید سلام نحوه ارتباط با آقای تهرانی را بفرمایید!!! ایمیل ؟؟ آدرس ایمیل ایشون ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در خرداد 94 سلام نحوه ارتباط با آقای تهرانی را بفرمایید!!! ایمیل ؟؟ آدرس ایمیل ایشون ؟؟ ایمیل آقای تهرانی amirrezatehrani@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 سلام نحوه ارتباط با آقای تهرانی را بفرمایید!!! ایمیل ؟؟ آدرس ایمیل ایشون ؟؟ شماره تلفن همراه: ۰۹۱۲۳۰۲۵۳۵۶ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر