sado1214 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من سایتم رو تو سایت incapsula ثبت کردم و افزونه رو هم نصب کردم البته dns رو تغییر ندادم و گذاشتم برای بعد اما حالا وقتی تو کامپوننتش میرم اون چیزهایی که تو موزشتون بود رو نشون نمیده و این پیغام رو میده """" there is no data to display until data is collected by incapsula,you are welcome to takea look below at how your site statistics will look like. if you havent made the DNS chang yet, go back to the instruction page """ یه سوال دیگه اینکه اگر dns رو تغییر بدم چه اتفاقی می افته و اگر تغییر ندم چی میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آذر 91 سلام خوب مشکل اینجاست که dns رو تغییر ندادید. اگر تغییر ندید سایت به همان حالت قبل خواهد بود و اگر تغییر بدید امنیت و سرعت سایتتون بالا میره. البته فکر می کنم از نظر سئو مناسب نباشه و رتبه الکسارو خراب میکنه. باز نظر دوستان رو هم بدونیم خوبه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sado1214 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون دوستان لطفا نظراتتون رو در مورد استفاده از دو تا سایتی که برای اموزش امنیتی تو سایت گذاشتند اعلام کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر