aminkalak 2 ارسال شده در آذر 91 با سلام خدمت دوستان ماژولي مي خواستم كه بتونه با قرار گرفتن در يك موقعيت خاص چند ماژول ديگه كه خودمون مشخص كنيم رو بصورت اسلايدي به نمايش در بياره. مثلا ماژول وضعيت آب و هوا، حديث، ورود به سايت و... همه در يك موقعيت بصورت اسلايدي و به نوبت نمايش داده بشن. يه جايي همچين ماژولي ديده بودم كه فكر كنم براي جوملا 2.5 جواب نداد. اگه كسي اين ماژول رو چه ترجمه شده و چه بدون ترجمه براي جوملا 2.5 در اختيار بنده بزاره واقعا لطف بزرگي در حقم كرده. بدجور لازمش دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 شما میتونید از تب ساز ها استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminkalak 2 ارسال شده در آذر 91 شما میتونید از تب ساز ها استفاده کنید یا علی ممنون از راهنمايي تون. اما دوست عزيز من دنبال اسلايدر ماژول هستم نه تب ساز كه حتما بايد روشون كليك بشه تا عوض شن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خیر دوست عزیز شما در تب ساز هم میتونید زمان تعیین کنید که بصورت خودکار تب اسلاید بشه به تب بعدی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر