alim123 10 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان ضمن عرض تسلیت این قالب رو تقدیم همه شما عزیزان می کنم. خصوصیات قالب : همزمان با نصب این قالب یک صفحه اینترو بسیار زیبا هم برایتان نصب خواهد شد که به زیبایی کار افزوده است. قالب دارابی منوی ابشاری زیبا مباشد و از تکنلوژی دایو و css3 بهره می برد که به زیبایی این قالب افزوده است . همچین دارای 3 کلاس ماژول برای موقعیت های فوتر می باشد که در هنگام نصب راهنمای استفاده از ان را مشاهده خواهید نمود. قالب دارای موقعیت ویژه جهت ماژول های ورود و ثبت نام (بصورت پاپ آپ) می باشد ، به این صورت که شما با قرار دادن ماژول ورود پیش فرض جوملا در موقعیت تعبیه شده در قالب می توانید یک ماژول زیبای ورود داشته باشید . از دیگر زیبایی های این قالب استفاده از css3 و اعمال افکت بر روی تصاویر قسمت مطالب و لینک های موقعیت سمت راست می باشد . تمام موقعیت های قالب شرطی می باشد و شما می توانید هر زمان که خواستید هر موقعیت را غیر فعال کنید. اسکرین شات قالب دموی آنلاین قالب برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13537697481.zip گروه برنامه نویسان جوان 1 واکنش ها : 12farhad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman_d 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام من اين قالب رو روي سايتم نصب كردم اما اين خطا را داد اما نسخه دمو درست جواب مي دهد اين هم خطا هنگام فعال سازي اين قالب Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/u622574013/public_html/templates/moharram/layouts/default.php on line 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آذر 91 قالب تست شد مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 91 قالب زیبایی هستش... منتها کاش یکی یک بک اپ میگرفت ازش و تبدیل به یک بسته نصبی کامل میشد... :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman_d 0 ارسال شده در آذر 91 موقع فعال كردن اين قالب با همون خطا مواجه مي شم يكي نيست كمكم كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojit 0 ارسال شده در دی 91 خسته نباشید لطفا لینک دانلود ماژول اسلاید شو این قالب را بگزارید خسته نباشید لطفا لینک دانلود ماژول اسلاید شو این قالب را بگزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام دقیقا نمیدونم چیه ولی lot of article دقیقا شبیه همینه http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-display/articles-showcase/11309 بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojit 0 ارسال شده در دی 91 با سلام من اين قالب رو روي سايتم نصب كردم اما اين خطا را داد Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/u898067378/public_html/main/templates/moharram/layouts/default.php on line 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام این قالب برای جوملا 1.5 است ورژن جوملا تون چنده؟ بنده تست کردم مشکلی نداشت بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر