teymoorei 1 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان من بعد از نصب کامپوننت یادواره شهدا و وارد شدن به بخش مورد نظر با تصویر زیر روبه رو میشم . لطفا کمک کنید خیلی واجبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام از کدام نسخه ومپ استفاده میکنید ؟ ترجیحا" از Wampserver2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در آذر 91 سلام من از wamp 2 استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آذر 91 دوست زیر عزیز به صورت تصویر زیر عمل کنید و تیک کنار display erorrs رو بردارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم ممنونم اما روی هاست به مشکل نمی خورم ؟ توی کادر دقیق نمایش نمیده و از کارد بیرون میشه عکس ها باید چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آذر 91 توی هاست این مشکل پیش نمیاد چون معمولا خود مدیران هاست این مشکلات رو برطرف میکنند. برای مشکل دوموتون یه دموی آنلاین بذارید تا دقیقتر بشه راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در آذر 91 سلام ممنونم از توجه تون به مطلب من . من فعلا نمی تونم دمو آنلاین بزارم چون سایت رو هاست نیست ، اما دو تا عکس از دو حالت مختلف میزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام برای اینکار نیاز هست که کدهای سایت برسی بشند. اگر امکان قرار دادن سایت در هاست نیست میتونید از هاست های رایگان برای اینکار استفاده نمایید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در آذر 91 آخه چرا نباید یه مشکل تا تهش حل شه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز . منم تقریبا با همچین مشکلی بر خورد کردم . با خود سازنده این ماژول(ایمان حبیب خدا) در میان گذاشتم . ایشون هم قبول کردن که مشکل وجود داره . بنده خدا به خاطر مشغله کاری نتونستن هنوز اصلاح کنند . اینشالا در اصرع وقت درست می کنن و مشکل حل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در آذر 91 سلام بعد از این که هیچ کس توی سایت کمک نکرد خودم دست به کار شدم و چیزی که می خواستم رو تا 90 درصد درست کردم . فقط یکسری مشکلات کوچیک داره که در زیر توضیح دادم : درقسمت مدیریت نام اصلی فیلد نمایش داده میشه در حالی که باید معادل فارسی اون نمایش داده بشه . تیتر فیلد ها جابه جا شدند . معادل فارسی هیچ کدام از فیلد ها نمایش داده نمیشه . فعلا همیناست فایل جدید رو دانلود کنید . لطفا کمک کنید دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در دی 91 سلام من ابن کامپوننت رو نصب کردم یه سری از تنظیمات های CSS رو خودم دست کردم فقط الان یه مشکل دارم اونم چپ چین راست چین نوشته هاست توی عکسی که گذاشتم مشخصه با فایر باگ اصلا نمیشه جای کپشن رو پیدا کرد یعنی اصلا تویه فایل CSSنیست میشه کمکم کنید متشکرم برای دیدن سایت هم به لینک زیر برید http://www.rozatozahra.ir/shahid سلام بعد از این که هیچ کس توی سایت کمک نکرد خودم دست به کار شدم و چیزی که می خواستم رو تا 90 درصد درست کردم . فقط یکسری مشکلات کوچیک داره که در زیر توضیح دادم : درقسمت مدیریت نام اصلی فیلد نمایش داده میشه در حالی که باید معادل فارسی اون نمایش داده بشه . تیتر فیلد ها جابه جا شدند . معادل فارسی هیچ کدام از فیلد ها نمایش داده نمیشه . فعلا همیناست فایل جدید رو دانلود کنید . لطفا کمک کنید دوستان سلاملینک خرابه درستش میکنی سلام من ابن کامپوننت رو نصب کردم یه سری از تنظیمات های CSS رو خودم دست کردم فقط الان یه مشکل دارم اونم چپ چین راست چین نوشته هاست توی عکسی که گذاشتم مشخصه با فایر باگ اصلا نمیشه جای کپشن رو پیدا کرد یعنی اصلا تویه فایل CSSنیست میشه کمکم کنید متشکرم برای دیدن سایت هم به لینک زیر برید http://www.rozatozahra.ir/shahid سلام بعد از این که هیچ کس توی سایت کمک نکرد خودم دست به کار شدم و چیزی که می خواستم رو تا 90 درصد درست کردم . فقط یکسری مشکلات کوچیک داره که در زیر توضیح دادم : درقسمت مدیریت نام اصلی فیلد نمایش داده میشه در حالی که باید معادل فارسی اون نمایش داده بشه . تیتر فیلد ها جابه جا شدند . معادل فارسی هیچ کدام از فیلد ها نمایش داده نمیشه . فعلا همیناست فایل جدید رو دانلود کنید . لطفا کمک کنید دوستان سلاملینک خرابه درستش میکنی سلام اشکال کارمو پیدا کردمبخاطر اسلاید شو بالای سایت بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر