رفتن به مطلب
ilam

درخواست کمک/چرا فایل منیجر در هاست های رایگان پسورد میخواد و و بعدش هیچی نیست

پست های پیشنهاد شده

سلام و درود هزاران میگم به شما

بنده در روستا زندگی میکنم و به ندرت به خدمات شهری دسترسی دارم و راستش میخواستم جوملا رو در هاست سی پنل رایگان که تهیه کردم اپلود کنم اما وقتی فایل منیجر رو باز میکنم ازم پسورد میخواد و وقتی وارد میکنم دوبار برمیگرده به پنل کاربری اول.یعنی هیچی دیگه نمیاد که توی اموزش ها خوندم.و اول فکر کردم شاید اون سایت مشکل داشته و هاست های رایگان دیگه رو امتحان کردم باز هم فایل منیجر بجای باز شدن ازم پسورد میخواد و وقتی وارد میکنم و تاید میکنه که صحیحه دوبار برمیگرده اول.حال ازاون خواهش و التماس میکنم که مشکل منو حل کنید

تو رو به خدا یه هم وطن کوروش صفت به من کمک کنه

لازم به ذکره که هیچگونه تنظیماتی رو هم نکردم اگه لازمه کمکم کنید که چه تنظیماتی باید بکنم

تورو به خدا منتظرم مشکلمو حل کنید ای دانایان

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

به هر حال هاست های رایگان مشکلات خودشون رو دارند ولی این مشکلی که شما می فرمایید رو اگر داشته باشند که دیگه خیلی رایگانه:D مجدد با دقت بیشتری اطلاعات ورود رو وارد کنید اگر نشد بهتر هست در این مورد با پشتیبانی اون هاست رایگان در میان بزارید چون اونها بهتر از هر کس دیگری می تونند در این مورد بخصوص، کمکتون کنند

زنده باد کوروش کبیر

لینک به ارسال

ضمن تشکر از آقای فرحزادیان این مشکل توی هاست رایگان هست اما اگر یه بار فایل منیجر پسورد رو تایید کنه و دوباره روش کلیک شه میاد

ضمنا استفاده از فایرفاکس یا کروم توصیه میشه

لینک به ارسال

ضمن تشکر از آقای فرحزادیان این مشکل توی هاست رایگان هست اما اگر یه بار فایل منیجر پسورد رو تایید کنه و دوباره روش کلیک شه میاد

ضمنا استفاده از فایرفاکس یا کروم توصیه میشه

واقعا ممنونم

همانطور که گفته بودین مرورگرمو عوض کردم و خوب شد فقط چرا هی هر دفه ازم پسورد میخواد

به هر حال لطفتونو از یاد نمیبرم

تشکر ای اولاد کوروش کبیر پیامبر قدیسه پارسها

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...