fr_sdgh 0 ارسال شده در آذر 91 سلام، دنبال افزونه املاک هستم چرا این افزونه نسبت به اون یکی خیلی ارزون تره http://joominamarket.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8&category_id=6&keyword=%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%DA%A9&option=com_virtuemart&Itemid=7 چرا دمو نداره همین دو افزنه توسط جومینا فارسی شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 سلام یکیش سایته و یکیش فقط کامپوننته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در آذر 91 بخاطر یه بسته نصبی این همه تفاوت قیمت!!! دموش رو قرار ندادن حداقل میگفتن اسم کامپوننت چیه؟ برای کدوم جوملاست! بسته نصبی که خودمم نالش رو دانلود میکنم فقط فایل فارسیش رو لازم دارم، هر کامپوننتی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام جناب fr_sdgh شما که به نسخه نال شده دسترسی دارید چرا تو فروشگاه جومینا دنبال این چیزها می گردید؟؟؟؟؟؟ این سایت با افزونه خاصی طراحی نشده همه افزونه هاش رایگانه و در همین انجمن هم معرفی و منتشر شده در ضمن بسته نصبی شامل یک قالب و چندین افزونه هستش و در واقع یک سایت کامله البته قیمتش از یک سایت املاک کامل خیلی هم ارزانتر درمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در آذر 91 گفتم که قضیه فایل زبان فارسیش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در آذر 91 نگفتید! "دموش رو قرار ندادن حداقل میگفتن اسم کامپوننت چیه؟ برای کدوم جوملاست!" ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر